Osnovni sud u Prištini osudio je kosovskog Srbina na dvanaest godina zatvora zbog ratnih zločina
Femart 8-të publikon raportin “Drejt Solidaritetit dhe Bashkëpunimit” – me një konferencë ndërkombëtare shpalosi të arriturat e grave dhe atë se çka duhet bërë tutje
Koliko jezika govoriš, toliko vrediš
Poziv za stažiranje pri Fondu za humanitarno pravo Kosovo.
Radio Kfor – “ARTPOLIS” MODEL I PUNËS NË EKIP MULTIETNIK DHE SHEMBULL I NJË TË ARDHME MULTIETNIKE
previous arrow
next arrow
Slider
Shopping Basket