Young women build peace 2019!

57623739_2115389461841410_3447948806916669440_o

ARTPOLIS – April 8 to 11, 2019

English

Young women build peace 2019!

From April 8 to 11, 2019, the first part of the Feminist Spring School for Kosovo and Serbia 2019 was held in Zlatibor. This project was implemented in cooperation with Artpolis- Art and Community Center from Prishtina and Alternativni centar za devojke from Krushevc with the support of EU and the Swedish organization Kvinna till Kvinna. Many thanks to our lecturers and facilitators Vesna Bujošević, Marijana Stojčić, Sanja Petrović Todosijević and Marijana Toma!

Shqip

Gratë e reja ndërtojnë paqen 2019!

Nga data 8-11 prill 2019, është mbajtur pjesa e parë e shkollës pranverore feministe Kosovë dhe Serbi 2019, në Zlatibor, Serbi. Ky projekt implementohet në bashkëpunim me Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, Prishtinë dhe Alternativni centar za devojke nga Krushevci me mbështetje nga BE dhe Kvinna till Kvinna, Suedi. Falënderojmë shumë trajneret dhe ligjërueset: Vesna Bujošević, Marijana Stojčić, Sanja Petrović Todosijević dhe Marijana Toma!

Srpski

Mlade žene grade mir 2019!

Na Zlatiboru je od 8. do 11. aprila 2019.godine održan prvi deo Feminističke prolećne škole za Kosovo i Srbiju 2019. Ovaj projekat implementirano je od strane Artpolis – Art i Community Centrom iz Prištine i Alternativni centar za devojke, Kruševac uz podršku EU i švedske organizacije Kvinna till Kvinna. Veliko hvala našim predavačicama i facilitatorkama Vesni Bujošević, Marijani Stojčić, Sanji Petrović Todosijević i Marijani Toma!

Share on facebook

Recent Articles