Young women build peace 2019 – Part II

1

Artpolis – 05 – 08, November 2019

English

Young women build peace 2019 – Part II

The second part of the Feminist Spring School was held in Prishtina from November 5 to 8, 2019.

Beautiful, important and very interesting lectures as well as relaxing and inspiring activities were held during these days of Feminist Spring School.
We thank from the heart our trainers and lecturers: Vjollca Krasniqin, Jeta Krasniqin, Elvana Shala, Valdete Idrizi, Boyd Mckechnie, Luljeta Demolli, Zana Hoxha, Learta Hollaj.

The project: “Young women build peace in Kosovo and Serbia” was implemented in cooperation with Artpolis – Art and Community Center and Alternativni Centar za Devojke while supported from European Union in Kosovo and Kvinna till Kvinna

Shqip

Gratë e reja ndërtojnë paqen 2019 – Pjesa e II-të

Gratë e reja ndërtojnë paqen 2019-II! Mlade žene grade mir-II! Young women build peace 2019-II! Pjesa e dytë e Shkollës Pranverore Feministe, u mbajt në Prishtinë nga data 5 – 8 Nëntor, 2019.

Ligjërata të bukura, të rëndësishme dhe mjaft interesante si dhe aktivitete relaksuese dhe inspiruese u mbajtën gjatë këtyre ditëve të Shkollës Pranverore Feministe.
Falenderojmë nga zemra trajneret dhe ligjerueset/in: Vjollca Krasniqin, Jeta Krasniqin, Elvana Shala, Valdete Idrizi, Boyd Mckechnie, Luljeta Demolli, Zana Hoxha, Learta Hollaj.

Projekti “Gratë e reja ndërtojnë paqen në Kosovë dhe Sërbi” implementohet në bashkëpunim me Artpolis-Qendr për Art dhe Komunitet dhe Alternativni Centar za Devojke ndërsa përkrahet nga Unioni Evropian në Kosovë dhe Kvinna till Kvinna.

Srpski

Mlade žene grade mir 2019 – Drugi deo

Drugi deo Feminističke prolećne škole održan je u Prištini od 5. do 8. novembra 2019.

Važna i zanimljiva predavanja, kao i opuštajuće i inspirativne aktivnosti održane su ovih nekoliko dana Feminističke prolećne škole.
Hvala od srca našim trenericama/trenerima i predavačicama/predavačima: Vjollca Krasniqin, Jeta Krasniqin, Elvana Shala, Valdete Idrizi, Boyd Mckechnie, Luljeta Demolli, Zana Hoxha, Learta Hollaj.

Projekat ” Mlade žene grade mir u Kosovo i Srbiju” realizuje se u saradnji dve organizacije sa Kosova i iz Srbije, Artpolis-Centar za Umetnost i Zajednicu i Alternativni Centar za Devojke a podržava ga Evropska Unija na Kosovu i Kvinna till Kvinna.

Share on facebook

Recent Articles