5.

VoA – Kosovë, një koalicion synon pajtimin mes serbëve dhe shqiptarëve

11.07.2019

Në Kosovë, përfaqësues të organizatave për të drejtat e njeriut, thanë se pajtimi ndërmjet shqiptarëve dhe serbëve në Kosovë duhet të ndodhë përmes ndërtimit të një të ardhmeje të përbashkët brenda Kosovës. Këto komente u bënë gjatë fillimit të punës së Koalicionit të Kosovës për Pajtim, nismë përmes së cilës synohet nxitja e procesit të pajtimit ndërmjet komuniteteve në vend. Korrespodenti i Zërit të Amerikës Leonat Shehu përgatiti një kronikë me këtë temë:

https://www.zeriamerikes.com/a/4996337.html

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *