2020-04-15-1

TV diskutim: Dogovor?! Çka nëse gratë kanë më shumë fuqi?

05.03.2020

Në emisionin Dogovor?! “Šta bi se desilo da žene imaju više moći?” (Çka nëse gratë kanë më shumë fuqi?) të RTV Kim, Çagllavica  biseda rreth barazisë gjinore, stereotipeve, pajtimit dhe shumë diskutime tjera me rastin e 8 marsit, Ditës së Gruas.

“Artpolis, organizatë që merret me të drejtat e grave, përveç asaj që jemi zëri i grave, për të gjitha problemet që i përkasin të drejtave njerëzore, ne kemi qasje feministe të cilat i realizojmë përmes aktiviteteve artistike”, thot regjisorja Zana Hoxha, drejtoreshë e “FemArt” dhe “Artpolis”.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *