ALB

Thirrje për aplikim – Trajnim për Edukimin e Bazuar në Teatër me Bashkëmoshatare/ë

02.02.2022

Qendra për Art dhe Komunitet -Artpolis në kuadër të Koalicionit të Kosovës për Pajtim organizon trajnimin për Edukimin e Bazuar në Teater me Bashkëmoshatarë/e për të rinjtë dhe të rejat e komuniteteve shqiptare, serbe, rome, ashkali dhe egjiptas.

Ky trajnim do të mbahet nga 11 deri 14 shkurt, 2022 në Prizren/Kosovë. Të gjitha shpenzimet janë të mbuluara nga Artpolis përfshirë transportin, akomodimin, ushqimin dhe trajnimin.

Në vazhdimësi personat/grupet e interesuar nga trajnimi do te zhvillojnë shfaqje teatrale, të cilat do të prezantohen para publikut.

Linku për më shume informata dhe për aplikim:  👉 https://bit.ly/3uyCsZd

Vetëm kandidatët/et e perzgjedhur/a do të njoftohen përmes e-mail/telefonit. Për më shumë informata kontaktoni: venera.it@gmail.com ose në 044 169 080.

#artpolis #aktiv #kcr #art #community #THBE #ForumTheater

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *