2.

Radio K4- LANSIMI ZYRTAR I KOALICIONIT TË KOSOVËS PËR PAJTIM BËHET NESËR

10.07.2019

Koalicioni i Kosovës për Pajtim (KKP) fton të interesuarit që nesër (11 korrik), në “Shtëpinë e Evropës” në Prishtinë, nga ora 10:00, të marrin pjesë në lansimin e Koalicionit të Kosovës për Pajtim.

Fjala hyrëse do të filloj me Stergios Tragoudas nga Zyra e Bashkimit Evropian, për të vazhduar me Lansimin zyrtar të  Koalicionit të Kosovës për Pajtim. Hyrja në partneritet të  Fondit për të Drejtën Humanitare në Kosovë (FDH), AKTIV dhe Artpolis; kërkojnë të trajtojnë dhe kontribuojnë në përmirësimin e marrëdhënieve etnike në Kosovë, duke ngritur mirëkuptimin dhe pjesëmarrjen e nismave bazë të komunitetit, që kanë për qëllim nxitjen e procesit të pajtimit në Kosovë. Përfaqësuesit e Koalicionit të Kosovës për Pajtim janë: drejtori ekzekutiv i FDH Kosovë, Bekim Blakaj, themeluesja dhe drejtoresha ekzekutive në Artpolis, Zana Hoxha Krasniqi dhe drejtori ekzekutiv i OJQ-së AKTIV, Miodrag Milićević, kurse panelistë të këtij aktiviteti do të jenë, Adriatik Kelmendi, Alban Muja, Besa Luci, Darko Dimitrijević, Edis Galushi.
Nga ora ora 12:00  deri në ora 13:00, pjesëmarrësit do të kenë mundësi të shtrojnë pyetje të ndryshme e më pas të marrin pjesë edhe në një koktej e rasti.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *