Kosovo report 2019 ALB SRB ENG cover (1)-page-001

NJOFTIM

10.07.2020

Fondi për të Drejtën Humanitare Kosovë (FDHK) ju fton që të merreni pjesë në konferencën online ku do të diskutohet në temën:

“Sfidat në procedimin e krimeve të luftës në Kosovë-cila është rrugëdalja?”

FDHK me datën 13 maj 2020 ka publikuar raportin vjetor për vitin 2019 mbi monitorimin e gjykimeve më të rëndësishme që lidhen me konfliktin e armatosur në Kosovë. Gjatë konferencës do të bëhet prezantimi i shkurtër i raportit dhe rekomandimeve të këtij raporti.

Konferenca do të mbahet online, përmes platformës ZOOM, me datën 14.07.2020, me fillim nga ora 10:30.

Ju lutem gjeni agjendën e konferencës të bashkëngjitur në këtë ftesë.

Ju lutem gjeni linkun për ti bashkëngjitur konferencës: https://zoom.us/j/93560389814

Me respekt,

Fondi për të Drejtën Humanitare Kosovë

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *