1.

Konferenca FORUM FUTURE 2019

Ballafaqimi me të kaluarën, marrëdhëniet e tanishme dhe të ardhshme në mes të shqiptarëve dhe serbëve në Kosovë ishin temë e konferencës dy ditore të mbajtur në Mitrovicën e Veriut. Temat e tjera të tilla si procesi i pajtimit dhe drejtësia tranzicionale u diskutuan gjerësisht midis përfaqësuesve të shoqërisë civile, opinjonistëve dhe studentëve nga të dy komunitetet.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *