0001

FDHK publikon buletinin ‘Aktakuza e ngritur për veprat penale kundër rendit publik dhe pengimit të drejtësisë dhe administratës publike’ pranë Dhomave të Specializuara të Kosovës

08.10.2021

Në këtë buletin mund të gjeni informatat që lidhen me rastin: Prokurori i Specializuar kundër Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *