Rinia e Kosovës përmes Artit…të Pajtimit
Rinia e Kosovës përmes Artit…të Pajtimit
FDHK publikon buletinin ‘Aktakuza e ngritur për veprat penale kundër rendit publik dhe pengimit të drejtësisë dhe administratës publike’ pranë Dhomave të Specializuara të Kosovës
FDHK publikon buletinin ‘Aktakuza e ngritur për veprat penale kundër rendit publik dhe pengimit të drejtësisë dhe administratës publike’ pranë Dhomave të Specializuara të Kosovës
Dënim maksimal për Goran Stanishiqin për krime lufte në fshatrat Sllovi/Slovinje dhe Tërbovc/Trbovce
Dënim maksimal për Goran Stanishiqin për krime lufte në fshatrat Sllovi/Slovinje dhe Tërbovc/Trbovce
‘Rastet për krimet e luftës pranë Gjykatave të Kosovës’
‘Rastet për krimet e luftës pranë Gjykatave të Kosovës’
OPEN CALL FOR EXTERNAL EXPERT
OPEN CALL FOR EXTERNAL EXPERT
previous arrow
next arrow
Shopping Basket