KONFERENCA: E KALUARA, E TASHMJA, FORUMI I SË ARDHMES – GJENDJA E PAJTIMIT NË KOSOVË
KONFERENCA: E KALUARA, E TASHMJA, FORUMI I SË ARDHMES – GJENDJA E PAJTIMIT NË KOSOVË
Ekspozita e Fotografisë si Lidhje Shoqërore
Ekspozita e Fotografisë si Lidhje Shoqërore
Trajnimi i Programit të Forum Teatrit i bashkoi të rinjtë/rejat e komuniteteve të Kosovës me 11.02 –14.02.2022
Trajnimi i Programit të Forum Teatrit i bashkoi të rinjtë/rejat e komuniteteve të Kosovës me 11.02 –14.02.2022
Shkolla Pranverore Feministe 2021 – Pjesa e dytë
Shkolla Pranverore Feministe 2021 – Pjesa e dytë
Punëtoria dhe Shfaqja Forum Teatër “Rokada”
Punëtoria dhe Shfaqja Forum Teatër “Rokada”
previous arrow
next arrow
Shopping Basket