Full 1
Mirësevini në KCR
Webfaqja zyrtare e Koalicionit të Kosovës për Pajtim
Full 1

Organizatat partnere

Mbështetur nga

Rreth Koalicionit

Koalicioni i Kosovës për Pajtim synon të adresojë dhe të kontribuojë në përmirësimin e marrëdhënieve etnike në Kosovë, duke ngritur mirëkuptimin dhe pjesëmarrjen e iniciativave themelore të komunitetit, që synojnë nxitjen e procesit të pajtimit në Kosovë.

Pse jemi këtu

për të ndihmuar komunitetin
të kaloj problemet shoqërore

Misioni ynë

Nxitja e pajtimit, bashkëjetesës paqësore dhe të qëndrueshme si shoqëri multi-etnike duke u ballafaquar me të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen e komuniteteve dhe shoqërisë kosovare.

Vizioni ynë

Ballafaqimi me trashëgiminë e së kaluarës së dhunshme dhe afirmimin e qasjes së të drejtave të njeriut përmes përforcimit të fakteve, luftimit të pandëshkueshmërisë, krijimin e mundësive për tregimin e së vërtetës dhe ruajtjen e së vërtetës.

Pëgjegjësitë tona

Nxitja e institucioneve që t'u përgjigjen nevojave dhe përpjekjeve për avokim si dhe respektimin e plotë të të drejtave të njeriut; Ndjekja e vlerave thelbësore.

Aktivitetet